Gelecek Elimizde’ ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBFED’in düzenlediği 3. Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi siyaset, iş ve sanat dünyasını buluşturdu

 

‘Gelecek Elimizde’ ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu

 

 

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan:

“Özellikle teknolojinin giderek geliştiği otomotiv sektöründe tüketicilere sunulan satış sonrası hizmetlerin çok önemli bir noktaya geldiğini hepimiz gözlemlemekteyiz.”

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç:

“TOBFED üyeleri kendi üretim alanlarından başlayarak, ne yapıyorsak, ne üretiyorsak, ne imal ediyorsak, mutlaka ‘sürdürülebilirlik’ esasına göre yapmamız gerektiğini gösteriyor. İşe ‘kendi kapılarının önünü süpürerek’ başlıyorlar. Bunu çok anlamlı buluyorum.”

 

TOBFED Başkanı Serkan Bakırtaş:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile otomotiv sektöründe su geri dönüşüm projesinin hayata geçirilmesini sağlıyoruz. Su geri dönüşümünü yasal çerçeveye oturttuğumuzda Türkiye çapında büyük bir tasarrufa imza atacağız.”

 

Türkiye geneline yayılmış 300 bin KOBİ ve 1.5 milyon çalışanı temsil eden Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu (TOBFED), 3’üncü Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’ni siyaset, iş ve sanat dünyasından 600 kişilik seçkin bir topluluğun katıldığı organizasyonla gerçekleştirdi. Swissotel The Bosphorus İstanbul’daki etkinlikte ülke ekonomisine değer katan, sürdürülebilir bir gelecek için çalışan ve bu doğrultuda projeler geliştiren şirketler “Gelecek Elimizde” ödülü ile ödüllendirildi. Zirvede ayrıca otomotiv sektörünün sürdürülebilir dönüşümü için önemli bir adım olan Yeşil Bayrak sertifika sisteminin lansmanı da yapılarak sektörün sürdürülebilir dönüşümüne start verildi.

TC Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK),

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelecek Elimizde’ ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Global Referans News ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin